Welkom op de website van Buurtvereniging "De Bollebieste" uit Zwolle.
 
 
Langs deze weg willen wij U graag kennis laten maken met de Buurtvereniging
“De Bollebieste”, welke in 1937 is opgericht en tot op heden een belangrijke rol speelt in deze buurt. “De Bollebieste” ligt in de wijk Dieze en is begrensd door de volgende straten: Diezerenk, Esdoornstraat, Middelweg, van Wevelinkhovenstaat, Eikenstraat en Nooteboomstraat (voorheen Holtenbroekerstraat).
 
De buurtvereniging organiseert bingodansant avonden met fantastische prijzen. Deze vinden plaats in café restaurant Stilo Wevelinkhovenstraat 105 8022 CM Zwolle.
Van september tot april is er de klaverjascompetitie ook in café restaurant Stilo met in de maanden oktober en maart een klaverjasmarathon.
 Ook is er een Kerst- en Paasklaverjasavond met voor een ieder een prijs.
De Dames club kaart elke woensdag ( jokeren en eenendertigenvanaf september tot april in café Restaurant StiloOok organiseren we voor de kinderen Sinterklaas feest.
Met Pasen wordt een paaseieren zoek wedstrijd georganiseerd voor de kinderen.
Jaarlijks is er een buurtreisdamesreis, najaarsreis en een kerstreis. (vol = vol).
Eens in de maand wordt uw oud papier bij U opgehaald door de ROVA ( blauwe containers ) met een vrijwilliger van de Buurtvereniging, de opbrengst is bestemd voor de Bollebieste.
Wordt lid van de buurtvereniging “De Bollebieste” voor slecht € 5.00 per jaar. Tot 16 jaar zijn inwonende kinderen samen met hun ouders lid, boven 16 jaar moeten ze zelf lid worden.

Alleen leden en donateurs kunnen aan de activiteiten deelnemen.